Sjukt kul! Och jag är med….

14992048_1477987765548682_7737198982828273854_n-1

Det närmar sig med stormsteg. Kören jag gick med i, i somras, ska nu ha konsert i Berwaldhallen. Uschanimej så livet bereder en överraskningar. Jag har, på gamla dagar, börjat spela gitarr. Det är hur sjukt roligt som helst. Med rätt lärare, pedagogik  och bra läromaterial så  har resan kantats av blommor och glädje. Jag har trott att jag inte kunnat. Men se den gick jag inte på. I alla fall inte längre än till pass 55 år. Då tänkte undertecknad att det får vara slut på tjafset. Pang på,  helt enkelt. Prova med hela hjärtat. Sen, efter några månader, kände jag att det skulle vara hur trevligt som helst om jag kunde sjunga till också. Så var tränar man sångrösten om man inte tror man har någon? Jo, på ett ställe där man kan smyga lite försiktigt. I en kör med massor av andra människor som låter högre än jag. Så gick hösten. Och med rätt lärare och rätt pedagogik står jag nu, en termin senare,  i ren och skär glädje, och sjunger för full hals. Och jag hör att jag träffar rätt toner.  Det spritter i kroppen och jag är så tacksam över det livet ger mig. Lite oförtjänt kanske. Har kanske inte alltid varit en bra  människa så jag kan tycka att jag får lite väl mycket av det goda nu. Men varför tacka nej???  Så nu är jag med i ett gäng som med en helt fantastisk körledare ska stå på denna enorma scen på söndag och ha KONSERT. Hur grymt är inte det….

Jag sjunger altstämma. Altstämman sjunger inte melodin. Det gör sopranerna. Baryton, männen, och vi, altarna sjunger olika stämmor. Det finns en orkester med på scen. Gästartister finns på plats. Solosångare sjunger. Taket kommer att lyfta.

Livet är snällt just nu!

Repertoar:

Walking on sunshine, För kärlekens skull, Total eclipse of the heart, Fix you, Night and day, Hello, Jag blir hellre jagad av vargar, Adiemus, Rock the night, Imagine, Geronimo, Gimme

4 svar till “Sjukt kul! Och jag är med….”

 1. Birgitta Åström skriver:

  Det ska bli jättekul att gå höra er ❤️

 2. Josefine Gunnarsson skriver:

  Det ska verkligen bli sjukt kul 🙂

  Med vänliga hälsningar, Josefine Gunnarsson

  Position Fastighetsförmedling Reg. Fastighetsmäklare 073 250 38 00 | http://www.positionfast.se

  Position Väst Gustavslundsvägen 143 Position Syd Arenavägen 41 Position Nord Solna Torg 19 Position City Birger Jarlsgatan 2

  Besök oss gärna på Se vad våra kunder tycker om oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: