Det lilla i en stor värld…

…gör mig som vanligt mycket glad. Varje gång jag går in i mitt badrum ser jag det här. Vackra blommor som vackra givare givit som gläder mitt inre. Sakta men säkert går jag mot att uppskatta när livet står stilla och inget händer. Istället för som det var förr då man uppskattade när det hände saker och ting hela tiden. Njuter av stunder när det inte är annat än tyst och stilla och inga rörelser finns. För jag vet ju att livet är en ständigt pågående katastrof att förhålla sig till. Och värre lär det ju bli… Det gör att min stund blir så mycket mer ljuvlig och värdefull. Stunden just  när jag står och borstar tänder och hår och ser dessa blommor i all sin enkelhet. Jag behöver inte lägga in ytterligare händelser i mitt liv. Livet bjuder på sånt så det räcker.

Ett svar till “Det lilla i en stor värld…”

  1. Birgitta åström skriver:

    Såå sant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: