Det är vatten i vinflaskan…

55F65179-3AA5-4D3C-A432-3FF17AABD07A.jpegTill att skölja penslarna med!

Midsommarhelgen var som den skulle. Och ändå så oändligt mycket bättre. Sandhamn, dvs Lökholmen, riktigt härliga människor, många långa roliga samtal, skratt och bus, sen natt, kramar och pussar, nya vänner, Norrskär med glänsande mahogny och sill och grillat och champagne.

Facetimesamtal från andra sidan jordklotet med glädjetårar på båda sidorna. Kommer för alltid att minnas hur jag stod när det ringde. Var jag stod och hur det såg ut där jag stod. På en kaj på en ö långt långt ut i den svenska skärgården. På en ö i ett samtal med människor på en annan ö på andra sidan jordklotet.

Så hem till just ett hem som jag är så tacksam för. Ibland känner jag mig så bortskämd av livet att jag vill nypa mig i armarna. Det är lagom varmt. Jag står i trädgården och målar plank. Lyssnar på sommarpratare, målar och målar meter efter meter med plank till ett av de små husen som står i trädgården.

Det är svensk sommar och det är fridfullt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: