Ont i kroppen

…och glad är jag. Vi ska ut på äventyr. Och jag har varit på Sveavaccin. Hepatit A och Hepatit B första sprutan. Andra ska tas strax innan själva äventyret. Stelkramp och difteri slapp jag, denna gång. Kisses attack mot min högerhand i höstas fixade denna del. Influensasymtom sade hon, hon som gav mig sprutan, kan infinna sig dag två ungefär. Och det gjorde det såklart. Men som sagt, glad är jag. Så nu är nytt pass på plats och första svängen mot otäcka sjukdomar.

Och nej, jag är ingen globetrotter. Sista svängen utom Svea Rikes gränser var för exakt fem år sedan. Då var hon i Singapore. Ska man nu åka utomlands så ska det ju vara med flärd. Det blir det denna gång också. Fördelen med att inte svänga sina lurviga så ofta som alla andra verkar göra, är att det blir vansinnigt spännande och redan på vaccinationscentralen stiger glädjeyran. Tjohoo så kul. Mitt framför mig i kassan hängde jordens största karta i tredimensionella former och regnbågens alla färger. Och där, där låg det, jag såg vart jag skulle hän. Så fint!

Och jag ska tillbringa tiden med några av jordens underbaraste människor…. jag är extremt lyckligt lottad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: