Det är gott att leva, nu!

Det är precis lagom varmt, lagom mycket att göra och lagom mycket sol för att vara sommar. Kan det bli bättre? Ordet lagom är så himla underskattat. Om man planerar lagom mycket har man tid med det där oväntade som dyker upp. Man säger helt enkelt bara ”ja tack” och skrattar lite till. Det är extremt trevligt med lagom mycket av det mesta, faktiskt. Orkar inte ens med tanken på att äta lax varje dag fast jag nu älskar just lax.

Men det finns saker och ting som gärna får finnas varje dag. Det har blivit en del som har flyttat in i mina dagar för att stanna där. Finingar som tar sin plats inom dagen och står stadigt där. Inte så himla mycket och många men unika i sin karaktär. Dyrgripar som flyttat in för att stanna och som förgyller dagens väsen. Det är för mig en sann lycka att ha fått detta i livet. Det där man selektivt valt till på bekostnad av så mycket annat som inte behöver plats. Stunt och skräp som beklätt ens liv men som nu flyttar undan och gör plats för de utvalda tingens väsen…

Glädjeämnen som får en att skratta är kul. Speciellt de där skratten som är på ens egen bekostnad. Och särskilt när man känner att man har råd att skratta åt sig själv. När man inte längre tar sig själv på så himla blodigt allvar utan inser att det är en stund på jorden som är viktigt, det där skrattet åt de små tingen som inte blev riktigt som man tänkt sig.

Jag, till exempel, är numera en del i de där 86% som ….

Man får bara vara evigt tacksam för de drabbades storsinthet🙏😂🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: