Från fullpackad buss till nästan tom perrong

Det är inte lätt att gnälla när det inte är lika samma överallt. Första bussen lagom full, andra tokfull och tredje färdsättet öde och nästan spöklikt.

Liksom livet i övrigt just nu. Nytt krispaket presenteras nu klockan fem, vilken i ordningen har jag tappat räkningen på… Slagig handel efter monsterrallyt. Dow-index hade sin bästa handelsdag i procent på 87 år. Utdelningar i företagen kritiseras när de samtidigt tar emot skattepengar i stöd. Indien inför utegångsförbud i kampen mot Fru Corona.

Promenerar runt på lunchen och möter människor som verkar och ser ut helt som vanligt. För övrigt 10.952 steg. Vad gör man inte när gymmet är stängt. Samt går sex trappor upp två gånger per dag. Har nog en grym kondis vid det här laget. Come an-Corona!!! Jag tror jag är odödligt idag.

Människor verkar hänga runt som de gjort i alla tider. Man får inte stå i baren men man får stå på bussen. Det gör då inte så mycket för just på min buss kan man stödja varandra så man inte ramlar!

Har just gått vilse på Odenplan. Förvirringen är total. Ytterst snäll person ser att jag ser vilsen ut och hjälper på traven.

Hem kommer jag nog säkert. Är duktig på att landa på rätt ställe! Även om det är långt mellan avgångarna. Lika långt som själva resan. Men det är ju inte målet som är det viktiga i livet. Det har vi ju kommit fram till för längre sen. Det var ju resan. Det är svårt att klaga då😂👍…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: