Stort och smått, högt och lågt

Bra råd i dessa tider

Även om Corona härjar, börser är mer än raka i sina kurvor och företag kämpar med dagens likviditet så finns de mindre problemen där också. Ibland glömmer man det enkla och fånigt vanliga vardagliga när de stora problemen hörs mest.

Minns när jag fick ringa jourröris. Dyrt och på allt annat än vardagstid och med extra allt av jourtillägg. Då lärde jag mig den här läxan. Torka ur pannan med hushållspapper eller i mitt fall toapapper eftersom jag efter 60 verksamma år fortfarande inte lärt mig att komma ihåg att köpa just hushållspapper 😳. Fast jag vet att man inte ska ha hushållspapper på toaletten för då blir det stopp där. För hushållspapper sväller nämligen mer än toapapper ☺️.

Bra råd alltid

Minns också när jag fick ett annat litet problem på halsen. Eller rättare sagt i kroppen via knät via sjukhuset. Operationen gick kanonbra men sen kom mänsklighetens värsta Sepsis. Dvs snabbt dödlig blodförgiftning! Det var nära, nära ögat att undertecknat lämnat Moder Jords underbar ängar. Men tiden var inte kommen och hon repade sig.

Ett annat problem som gestaltat sig i ovanstående foton är att de är tagna på tåget. Inte mitt vanliga transportmedel så jag tog med glädje chansen att kolla in reklamen. Påminns om livet och dess olika tillstånd. Tänker på fullbelagda sjukhus, avloppsrör, vackra ärr på knäna, toapapper, hamstring, stekpannor, antibiotika och virus och tänker att det troligtvis är mer märkligt att man lever än inte….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: