Nya saker formateras

Min gamla hemsida ligger på en plats som inte är kompatibel med verkligheten längre. Leverantören har lagt ner. Den kommer att finnas tillgänglig på webben ett tag till men snart går den i pension så jag behöver skapa en ny. Och det är ju ett enastående tillfälle att ändra och anpassa till dagens strukturer, som ju självklart har ändrats. Precis som allt annat i livet.

Så vad gör en människa, som är ekonomiskt oberoende, av sitt liv. Jo, bara det roliga, säklart! Så det tänker jag göra, resten av mitt långa liv här på jorden. Har till och med, efter tjat från mina medmänniskor, börjat använda mig av LinkedIn. En del av de som finns omkring mig som vill hålla kontakten finns inte på Facebook eller på Instagram men på den platsen så nu är jag också där. Även om det bara är som en bild och ett namn…

Hur som helst så skapas det just nu en ny hemsida!

Och såklart används WordPress!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: