En ny tid är här

En epok är slut och en annan startar. Jag slutar på mitt arbete och ska ägna mig åt det jag är passionerat intresserad av. Mina älskade människor, musiken, yogan, skrivandet, skärgården och att låta kreativiteten flöda. Eftersom det faller manna från himlen på mig så tar jag emot och skapar en ny era i mitt liv. En tid som kan ges åt det bästa och som kan avnjutas med ödmjukhet inför det som kommer till en. Trots att det är Coronatider och trots att livet är mörkt för många så finns det ett ljus.

Ty månen är vit på ena sidan och svart på andra sidan. Men det är fortfarande samma måne!

Tack, livet, för att du ger mig så mycket

Tack för att jag får vara med på resan

Tack för att jag har kraften att ta dig tillvara

TACK

8 svar till “En ny tid är här”

 1. Josefine skriver:

  Jag är så otroligt glad för din skull!

 2. Ingrid skriver:

  Men så spännande! Önskar dig all lycka😘😘

 3. Anonym skriver:

  Låter härligt Susann, hoppas vi möts nånstans
  Önskar dig lycka till 🤗

 4. Anonym skriver:

  Lycka till fina Susann!❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: