Hämta dummies – hur gör man?

Nu ska jag lära mig lite om hur det går till… så jag kan gå hem och träna 😎

Har fått frågan om jag vill vara med och vara funktionär på Gålö i juni. Och javisst sade jag JA. Kan aldrig vara fel och jag kommer att lära mig massor. För Lyra och jag ska ju jobba tillsammans är det meningen. Så visst är detta ett alldeles utmärkt tillfälle att se hur det går till. Och hänga med de som hållit på ett tag. Unghundsderby. Det låter det. Så nu behöver jag googla lite så jag förstår vad jag sagt ja till 😂…

Å så ska Gibson vara med. För dig som inte vet vem Gibson är så kan jag berätta att det är min kära brors hund.

#kenneldoubleuse #jaktgolden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: