Ett stort och varmt tack

Till er alla kurskompisar och till Bengt och Gunilla på Gyllerboda Hundcenter

Inte visste jag att en utbildning till hundinstruktör kunde vara så givande på så många olika plan. Eller coach som en del säger nu förtiden.

Nu är då hundinstruktörskursen slut. Den mest utmanande och mest utvecklande utbildning jag någonsin gått. Och endast ”gud” vet hur många utbildningar jag gått i mitt liv. Det kom till mig så mycket som jag överhuvudtaget inte skulle ha kunnat föreställa mig att jag skulle kunna få på en sådan här utbildning. Och då talar vi om allt från A till Ö i universum. Självransakan, självinsikt, utmaning av fördomar, ifrågasättande av gamla kunskaper som förut varit sanningar, utveckling av väldigt nära mänskliga relationer och möten med människor som ärligt och rakt bjudit på både styrkor och svagheter..

Ett häng med massor av hundar och en fantastisk miljö och två lärare som gett ett livs spektrum av erfarenheter, både mänskliga och hundliga. Bengt och Gunilla som lett det hela har med en blandning av mjuk varsamhet och tuffa ifrågasättande fört oss framåt i allt från filosofi till handfasta vägledningar i hundens språk och hur vi som människor kan utvecklas i våra relationer. Både till människor och till hunden.

Ett stort, stort tack till alla som varit med på denna resa. Och ett väldigt stort tack till Bengt Rödseth och Gunilla Wedeen på Gyllerboda Hundcenter!

Shadow

Denna tavla visar Shadow. Samma hund som finns i filmen ovan med Lyra.

2 svar till “Ett stort och varmt tack”

 1. Liselotte Nordensten skriver:

  Stort GRATTIS Susann!
  Kom på att i morgon 28 april, är det 5 år sedan jag blev ”Shadowinstruktör”… Klart den bästa av alla utbildningar jag gått genom åren! Personlig utveckling är nog den viktigaste ingrediensen i denna utbildning! Önskar dig stort lycka till i framtiden!
  Kramar i massor från ”Hon med flattarna!” Haft tre flattkillar fram till mitten av mars, då lämnade den äldsta oss, nästan 11 år. Nu har jag en brun, Max 7 och en svart, Milo 3. Går kurs för Gunilla just nu med Milo (dirigering)
  Behöver jag säga att kursen ger massor!?
  /Liselotte med flattkillarna Max och Milo i Grisslehamn

  • Men vad roligt att höra att du också gått den utbildningen. Sannerligen en givande sådan. Antar att vi kommer att ses på Gyllerboda framöver. Minns så väl din fina flat du hade med dig på vattenkursen förra sommaren. Nu har jag Lyra, Gunillas golden som nu är 11 månader.
   Hörs och syns!
   Kram 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: