Jag börjar tro att jag kan hjälpa i all min okunskap

Visst är det härligt när man går från att inte kunna, förstå att man inte kan, lära sig lite, tro sig veta, fatta att det är svårt, träna och träna, kunna något lite mer, tycka sig veta mer, ramla igen, gå bakåt och bakåt, ramla och tappa fotfästet, skaka på sig, träna mer, studera, lyssna in, fråga, få små uppenbarelser av aha, ta något steg fram, känna tilltro till att man är på rätt väg, blir glad och känna åhhh, tycka sig kunna, fatta hur lite man kan, analysera, stampa på samma ställe, ”gråta” lite, ta stort steg fram, bli tillfrågad om kunskap, förstå att det inte går att kunna, landa i att det alltid går att förbättra, gå från analys till intuition, blanda dessa till en deg, känna visst mått av trygghet i processen, ha underlag för resonemang, se saker från flera håll, våga pröva nytt, bli trygg, börja kunna ge, förstå att vägen är lång och att man aldrig blir klar!

Känna att det är roligt 🤩

Så med min musik, med hunderiet, yogan, massagen, ja allt jag försökt lära mig i livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: