Musikprogram

Det är galet roligt att lära sig mer i dessa fantastiska musikprogram. Finale och Pro Tools har så mycket kul att erbjuda. Bortsett från det som rör mitt arbete så är det kul rent privat också. Fast det är kanske för att det nu är så att jag gör det jag tycker är roligt och kan ta betalt för det. Det gick inte riktigt förut. Inget fel på försäkringar men det var inte något jag drömde om på nätterna. Det är något visst med en aktivitet när man inte vill sluta när man håller på. Och när man vill lära sig MER. Så nu tänker jag ägna en stund åt att göra just det. Lära mig mer! Och jag misstänker att jag kommer att kunna ta betalt för det när jag är klar med just denna inlärning.

Så kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: