Tack Fru Varit m Själv!

Idag så sade Fru Inga Problem till mig att Fru Varit m  Själv läser min blogg och blivit tagen av den. Eller berörd. Kommer inte ihåg ordagrant. Men jag blev så rörd.

Fru Varit m Själv satte djupa spår i mitt liv. Av värme och vänskap. Hon gav med sig till mig av  sin livssaga. Sagor är inte alltid så roliga. Hon berättade om sin mamma. Sin älskade mamma. Mammor slutar man aldrig att älska. Men desto svårare blir det när mammor inte finns för en. Fru Varit m Själv berättade sin livssaga för mig med öppet hjärta. Hon gav mig sin historia. Att få någons historia är det finaste man kan få. Inga saker i världen kan vara bättre än det.

Hon gav mig sin historia när jag var förtvivlad, skrek tyst av vanmakt, älskade i besinningslös sorg och höll på att gå under av utmattning.

Fru Varit m Själv och jag berättade för varandra våra historier. Gyllene dagar i Vallentunas historia.

Så Fru Varit m Själv kommer alltid att finnas i mitt liv. Tack snälla du för att du tog plats i mitt liv. 🙂

Och tack Fina Min Mamma för att du finns i mitt liv 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: