Lyckligt lottad

Ofta kan jag känna mig djupt tacksam över min päronform.

Vad som än händer i livet så rullar jag tillbaka upp igen.  Ibland rullar det kraftigt men jag kommer alltid upp på fötterna igen.  Vet inte om det är min kära mor som färgat mig  med detta men troligtvis är hon med och bidrar 🙂

Det finns alltid ett positivt sätt att se saker och ting på.  Man kan alltid välja att lägga sig ner och sluta fungera eller låta bli att lägga sig ner och besämma sig för att i alla lägen försöka göra sitt bästa.  Om man är frisk och har hälsan i behåll förstås. 

Kram på er som läser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: