Dax att stänga och släcka…

Död och begraven..    Nej så är det verkligen inte. Snarare tvärt om. Jag har beslutat mig för ett litet vägval i bloggeriet. En tanke som har dykt upp och som förtjänas att förverkligas ska sjösättas nu. Bloggen kommer att ta ett kliv ut på nya stigar och erövra nya landområden. En spännande och rolig förändring kommer till stånd. En utveckling av vad som en gång startade bara för att jag ville kommentera en annas blogg och fick valet att starta upp en egen blogg och lära mig hur det fungerar. Samtidigt som jag kommenterade den andra bloggen. (tack Carl Bildt). Nu är det dax att ta nya steg och vidareutveckla konceptet Susanns Blogg.  Det innebär att mitt ”samarbete” med Facebook kommer att avslutas nu.
Så….. du, vän, som vill fortsätta att följa mig. Notera adressen så syns vi igen.

Tack för tiden på FB!

Ett svar till “Dax att stänga och släcka…”

  1. birgitta astrom skriver:

    Det vore förfärligt tråkigt om jag inte fick min kvällsläsning.Så jag väntar på nästa blogg. Tack för att du finns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: