På väg mot nya sätt att tänka och nya utmaningar

Detta är det första inlägget separerad från Facebook. Cirkeln är sluten. Det var så här jag började.

Osynlig. Inte på Facebook. Självsam i Universum… Singel helt enkelt.

Skönt och fritt. Det har varit roligt med Facebook. Men det har begränsat mig också. Det har begränsat mitt sätt att skriva fritt. Att ta hänsyn betyder att hänge sig åt att vara synlig och att ta detta på största allvar. Inte fel. Men i sammanhanget just Facebook  får det konsekvenser av en art som blir mer och mer komplicerad.

Nu kommer mitt skrivande att få en annan karaktär.  Nu är  jag säker på att du som orkat ta dig hit faktiskt får ta mina ord för vad de är. Du läser på eget ansvar. Du råkar inte längre bara trycka dig in här och det innebär också att du får en chans att ta ställning till om min blogg är värd besväret att läsa.

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: