Visst är det konstigt här i livet..

Hade en väldigt trevlig helkväll med mitt andra ex´s första fru i mitt första ex´andra sambos kavaj. Tittade på 1300 digitaliserade diabilder med mina barn och deras pappa. Ska yoga med mina barns farmor och min mamma. Sitter i en svart fin soffa jag fått av barnens pappa´s förförra sambo. Tvättar ansiktet med rengöringsmedel från barnens nuvarande bonusmamma. Chattar med en före detta äkta svägerska som blivit riktigt äkta. Hör röster från det förflutna…nä inte riktigt, men det är väl det man gör när man lyssnar på musik.

Lever ett riktigt bra liv. Kollar in kattans ögon som har exakt lika dan färg som väggarna i mitt sovrum. Ska ut och dela ut reklam i brevlådorna på ön, precis som förr. Fuskar i mäklarbranschen igen. Har samma frissa som jag haft i 10 år. Kommer aldrig att byta tandläkare (han är yngre än jag).  Gläds åt att det snart är sjösättning. Har blivit klubbmästare i båtklubben. Är glad att jag inte går igång på struliga människor. Känner mig som Allan Karlsson. (tror han var en smygyogi). Måste man verkligen ha en åsikt om allt och alla??? Eller är det ok att känna att folk väl får  skämmas själva om de har lust till det…

Eller låta bli…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: