Min korkek..

”Du är duktigt på att öppna dörrar och dessutom är du bra på att uttryckad dig i skrift och har ett fint lätt läst språkbruk.
Har du skrivit någon bok? Vad heter den i så fall, var kan jag köpa den.
Du borde i alla fall skriva en , varför inte ”Öppna dörrar”………

 

Nu är det två stycken inom en väldigt kort tid som rört vid min barndoms dröm. Den andra skrev ovanstående till mig idag. Den första köpte boken ”så skriver du romaner och noveller” av Lars Åke Augustsson till mig.

Jag har hela mitt liv känt att under en korkek ska jag sitta och skriva mina böcker, en dag. Kanske utan läsare men skriva ville jag. Publiceringen har aldrig varit något mål. Men skrivandet. Det är så otroligt roligt att låta bokstäverna födas alldeles av sig själva. Att ta bort hindret mellan tanke  och fingrar. Flöda.

Det har bara funnits ett litet aber. Ämnet! Det måste finnas en story. Något intressant att skriva om. Det går inte att bara stapla bokstäver efter varandra. Så nu har min hjärna börjat snurra.  De flesta brukar fastna när det kommer till början och att få bokstäverna att fastna.  Det gör inte jag. Men det hjälper inte. Man måste ju ha något att säga också. Även om man inte tror att någon kommer att läsa. Så en liten ide ligger och spirar. Den får lulla runt i huvudet ett tag.

Spännande är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: