Omätligt stolt syster gillar och beundrar sin bror

Det är ok att göra saker som kanske inte gemene man gör. Det är faktiskt riktigt ballt, som vi sade när jag var ung för läääänge sedan. Hörde min bror spela saxofon idag. Han började för några månader sedan och står där och spelar på den fina blänkande historien han köpt. Visst är det kul och oerhört stimulerande att lära sig nya saker närhelst man är och var man än befinner sig i livet. Det är aldrig försent för någonting. När man gör det man just börjat med att göra så är det ju just nu som räknas. Skit i morgondagen och gläds åt varje ny ton som kommer. Det är resan och inte målet som ger kickarna. Det är just nu som hörs när du spelar. Även om det ibland innebär trögträning och skalor så är det i alla fall inte att bli något eller att lyckas med det ena eller andra som ger den omedelbara glädjen. Vi har så mycket målfokus i livet ändå. Så släpp in musiken och låt stunden vara. Njut av tiden och ljudet och fortsätt spela i omklädningsrummet på lunchen.

Du är bäst, bäste Bror!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: