Läste en nystartad blogg idag som jag kommer att följa

Spännande när ens bekanta börjar publicera sig. I detta fall i ett ämne som han varit duktig på länge. Mat och trevlig miljö. Så är han sällsynt trevlig också. Andreas och hans fru driver ett vandrarhem som ligger precis bredvid Bogesunds Slott i Vaxholm i min hemmiljö där jag tillbringat jag vet inte huur många timmar. Sittandes på hästryggen har jag ridit däromkring i ur och skur.  Där förgyller han och hans fru tillvaron för gäster både i vandrarhemmet och i det fina gamla kaféet med äkta hembakat, på riktigt.

Där har jag i olika forum gästat och ätit och haft det trevligt. Jag känner ingen som kan sprida sådan kärlek till sin nästa och sådan glädje inför matstunden som Andy.

Jag träffade honom första gången för en sisådär tjugofem år sedan. Han gillade mat redan då. Minns att han gick upp i vikt när de väntade barn.

Redan när han drev kaféet inne i Vaxholm  var det en fröjd att äta de läckerheter han lagade.

Känner redan nu att det ska bli ett sant nöje att få dela hans tankar via hans blogg. Och det kommer med största sannolikhet att bli fler besök för att äta hembakat.

 

andysmat.tumblr.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: