Jag blir bara bättre med åren

Ja, så är det verkligen. Jag upplever att jag blir vackrare, trevligare, snyggare och intelligentare för varje dag som går. Visst kan det bero på yogan. Men det kanske också kan bero på inställningen . Eller på verklighetsförankringen. När jag var tonåring tyckte jag att jag var ful, finnig och tjock. Så fort jag ställde mig framför en spegel, vilket jag gjorde så ofta jag kom åt, så kunde jag konstatera att det inte var speciellt snyggt det som stod där. Idag passerar jag spegeln ibland när jag går förbi i hallen. Slänger en blick och njuter av det jag ser. Och folk jag möter blir bara trevligare och trevligare med åren.

De andra bryr jag mig inte om längre……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: