Jag har just lagt på luren

Efter  ett långt, långt samtal med en mycket, mycket nära vän.

Som känner alla mina celler lika bra som jag känner dem själv.  Som kan mitt livs historia lika bra som jag kan den. Som vet vilka  stenar jag tittat under och som känner vilka stenar jag försöker lyfta på.

Som finns där, alltid. Som vet vad jag känner, tycker och funderar över. Som hör var jag befinner mig bara efter ett enda ord.

En människa som funnits hos mig i oceaner av tidevarv. Som sett alla mina utryck. Som sett mig kämpa med alla mina krafter. Med allt vad jag förmått.  Så mycket lycka jag känner inför visheten att jag kan vara den jag är och alltid ha en självklar plats hos. Omtyckt, stöttad och älskad…

Tack kära syster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: