Nu har jag tänkt till igen

Det händer att jag inte stolpar upp tidig morgonstund för att ta del av ett av de häftigaste livselixir som finns.

Min Sadhana…

Då brukar jag ligga kvar i sängen en stund och klappa kattan. Och passa på att lösa livets problem… Det är en bra stund på jorden, just ambrosiatimmarna. Då förutsättningarna för blodets flöde i kropp och hjärna är som störst. Jag tror att det är därför det är så viktigt att gå upp på morgonen oavsett hur man mår. Jag har på nära håll sett de förödande krafter som slår ner i kroppen om du ligger kvar i sängen när själen mår som sämst. Katastrofen blir som ett självspelande piano.

Därför ligger jag bara kvar en stund. Lagom tid för att lösa livets problem…

Så gjorde jag i morse.

Ett av mitt livs största problem är nu lösta.

Detta med hjälp av ett köksförklä med ficka på magen. Där finns numera en halv ugnsplåt nerstoppad. För dig som inte är med på noterna så är det något man använder när man lagar mat. I alla fall jag för jag spiller inte bara jämt när jag lagar mat, jag spiller överallt också. Menar förklätt alltså. Inte plåten. Den brukar ligga i ugnen. Men nu får dessa båda tillsammans utgöra lösningen på ett av mitt livs största problem.

Alla mina brännhål på mina tröjor mitt fram och alla mina brännskador på magen…

Så i fortsättningen, så fort jag närmar mig strykbrädet, så åker plåten ner i fickan som sitter på magen på förklädet som ordentligt sätts på min arma kropp.

och vips så slipper jag strykjärnsbrännskadorna varje gång jag stryker och glömmer vad det är jag har i handen….

Ännu en underbar morgon i upplysningens tecken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: