Det enskilt bästa med att slå ihjäl

ska man läsa sin statisktik så ska man.

Jag har skrivit om kärlek, sorg, glädje, bedrövelser, tillkortakommanden, smädelser, sårade känslor, hat, konfrontationer, personlig utveckling, fiske, sommarpromenader, grillning, ja, gud vet vad. Och aldrig legat på  mer än sisådär ett lagom antal läsare per dag. Men när jag skriver om mord och om att slå ihjäl så slår min statistik i topp.

Aldrig har jag haft så många läsare…

Så nu är det bestämt. Min bok kommer att bli en deckare.

Ska jag överhuvudtaget sälja mer än 10 gratisexemplar så gäller det att pejla försäljningsstatisktiken.

Jag har just dödat och liket ligger i Resarö Gruva…… de ni….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: