Nu inträder en ny fas i livet.

Semester kallas det. Så nu säger jag hejdå till min arbetsplats ett tag. Känns helt ok faktiskt. Nu är det skärgården som gäller för hela slanten. Hem till vattnet. Har svårt att föreställa mig ett annat ställe att vara på under sommaren. Den svenska skärgården är nog det absolut i särklass bästa stället att vara på under den varma årstiden. Varför i herrans namn ta sig från världens underverk. 

Sitter man i stan och jobbar så är det fint att vara där när man jobbar. Det är fint att vara där när man är ledig på lunchen också. Kanske till och med en stund efter jobbet ibland. Men sedan är det ut i skärgården som gäller.

I sommar blir det segling och motorbåt och bad och sol. Strålande väder är i antågande. Och blir det inte det så är det helt ok det också.  Huvudsaken är att det är ledigt. Ska börja med att fira midsommar med dem jag tycker om. Ja, inte alla förstås. En del firar på annat håll men det försökter jag stå ut med. Skulle ju, som alla andra, helst ha alla jag gillar runt omkring mig. Egotrippad som jag är….

Tänker lite förundrat att jag har så lång ledighet. Undrar om det är något annat land i världen som har så frikostiga semesterregler som vi i detta land. Minns hur det var som egen företagare. Så här lång sammanhängande semester var omöjligt då. Alltid var det någon kund som ville något. Köpa hus eller nåt….

 

Så jobbet… adjö på ett tag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: