Håller på att träna på att säga vad jag tycker..

Det där med relationer är ett mysterium. Livet är så mycket lättare när man inte behöver vara annat än oåterhållsamt och fullständigt centrerat egoistisk.. Det är så himla skönt att bara tänka på sig själv. Vad just jag behöver. Vad just jag har för idéer om hur diskbänken ska se ut. Hur det där med vilket sköljmedel jag vill använda förhåller sig. Jag har ju bestämt att jag inte vill ha något sköljmedel. Jag behöver inte fundera ett endaste ögonblick på hur det där himla sköljmedlet ska lukta eller inte lukta. Jag vill helt enkelt inte ha något sköljmedel. Punkt slut!
Jag vill inte bli väckt mitt i natten. Jag vill absolut inte det och det och det. Mitt hus är min borg och det är stökigt när jag inte har tid att städa och rent när jag känner för det. För städerska har jag inte lust  med…

Den sista ägnade varje gång hon städade åt att slå sönder nya saker här och där i hemmet. Jolanta, du var snäll! Men totalt oduglig på att städa. Men du städade vårt hus år efter år. För jag hade inte hjärta att säga att du inte fick det längre för du slog sönder allt du kunde komma åt att slå sönder. Och inte  bad jag dig betala det du slog sönder heller. För jag tyckte ju du var så glad och trevlig och inte hade jag hjärta att dra det du slog sönder på lönen heller. Du gjorde ju så gott du kunde…

Kära Jolanta!

Jag vill inte ha någon städerska. Jag vill slå sönder själv och köpa nytt och inte bli irriterad för att jag inte kan dra det sönderslagna handfatet på lönen därför att städerskan ju är så snäll. Jag vill gå med förkläde på mig jämt för att jag alltid spiller på mig. Fast det är det mest osex….iga som finns.

Mitt förkläde alltså.

Jag vill bo själv. Jag vill inte sätta upp några tavlor som jag fått av människor som är fantastiska och som gett mig tavlor jag inte tycker om och som jag inte vågar annant än att spara för givaren ju kan komma på besök och jag vill INTE medverka till att givaren blir ledsen.

Punkt slut…

Jag saknar dig, Jolanta! Du var en godhjärtad människa.

Idag har jag köpt sköljmedel.

Jag älskar att köpa sköljmedel.

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: