Den största lyckan i världen

är att till exempel skapa en Syren/Rododendronberså med sina allra närmaste hemma. Har både föräldrar och barn som galet fantastiskt bidrar och umgås i vardagsnära sysslor. Grymt roligt. Hon, dottern, sade. Det tar bara en stund och det trodde ju inte jag. Som är van vid helt andra tidsperspektiv. Och så vips. Det tog ett par timmar. Max. Så fanns det en Berså. Inte med alla väggar klara men lite ska ju växa också.

Det finns inget så fint och underbart som att hjälpas åt. Ingenting är så kul som när flera bidrar. Allt blir så enkelt. Att göra allt själv är också kul. Men så oändligt mycket besvärligare och jobbigare.  Det är flera viljor och ibland kan det bli olika tyckanden. Och så det bidrar till den kreativa processen. Kan inte hjälpa det men den största lyckan finns nära, nära. Behöver inte åka långt bort för att hitta lyckan. Även om det är himla kul att åka långt bort. Men det är inte nödvändigtvis lycka.

Tack!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: