Det är aldrig försent.

för ”nu”.

Det är alltid ok att ändra, förändra och tänka om. Om du öppnar ditt sinne och tänker att ja, det kanske var rätt i går men är det nödvändigtvis rätt idag? Vad kommer jag fram till då? Livet är allt annat än statiskt. Det vet väl alla som levt ett tag. Om jag vänder på mina åsikter som jag hade för ett halvår sedan, tittar under, och  sedan  kommer  till en annan ståndpunkt än  idag.Då är det  inte att vara vimsig, ostringent, ofokuserad, ur stånd att följa vägen, labil,  inkonsekvent och omålinriktad. Det är inte att vända kappan efter vinden…

Det är att vara sunt bondklok helt enkelt.

Det är att förstå att verkligheten och livet är en ständig resa och att det dyker upp olika medresenärer på vägen som man måste förhålla sig till. Det dyker upp oförutsedda saker och ting både efter, bredvid och framför dig. Stup i ett. Ta det till dig och känn in vad som detta skulle kunna göra för ditt framtida liv. Förhåll dig till det. Le nyfiket och tänk vad du skulle kunna lära för nytt och spännande.

Gå inte in i baktiden. Tänk här och nu och att framtiden är kort. Den blir kortare och kortare för varje dag som går.  Ta en medveten ställning till det du gör idag. Det kanske betyder att du blir kvar på ditt jobb. Men låt det bli ett medvetet val.
Låt också valet och dina åsikter och dina tankar mötas av orden

Just nu!

Och känn att du alltid kan ändra dig imorgon….

 

Så därför kommer jag att fortsättningsvis att …… så fort jag kan!

För jag tyckte det igår och idag ska jag känna hur det känns att tycka annorlunda….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: