Fråga inte om lov så förbaskat ofta….

Tänk större, friare och oftare men tänk framför allt själv!

Civil olydnad är ett begrepp som vi människor i gemen bör förhålla oss till oftare än vi gör. Skaka loss axlarna och ifrågasätt auktorieteter. Det är absolut inte så att bara för att  något är bestämt och någon är bestämd att det är rätt och riktigt för dig.

Bry dig inte om vad andra tycker så ofta. Känner du att du tagit ett beslut som andra tycker är totalt vansinnigt men du själv är förankrad i detta ditt handlande…. strunta i folks tyckande och tänkande. De har ingen aaaning om vad som ligger bakom just det beslut du tagit eller din handling du just utfört.

Det finns vissa saker du minns klarare och tydligare än andra saker när du rannsakar dig själv den dagen det beger sig.  Välj dem med omsorg. Välj med öppet hjärta och var noga med att låta dig själv vara den som gör och handlar.

Du kan leta efter platser som du längtar efter för att de ska lösa din situation och göra dig lycklig. Du kan också sluta fundera över vad folk och fä tycker och sluta leta efter resmål utanför dig själv. Du kan helt enkelt skapa vackert själv. Gå inte i andras fotspår. Gör avtryck själv. Strunta i att andra har åsikter om vad du gör och inte gör.

Jag har just blivit idiotförklarad av visst folk. Just för att jag tänkt annorlunda.

Och i deras ögon kanske jag är en idiot.

Men jag bryr mig faktiskt inte. Mina beslut, mina handlingar och mitt ställningstagande kommer från den person som de bör komma ifrån.

Mig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: