Jag kommer aldrig att bli för gammal

för att vara nyfiken.  Denna utbildning som jag just gjort första weekenden av är med absolut största säkerhet inte den sista utbildningen jag kommer att gå. Det är så hiskeligt roligt att lära sig nya saker och mitt största dilemma är hur jag ska kunna få tid till allt jag vill lära mig. Det är ju så mycket jag vill här i livet. Men det absolut roligaste de närmaste veckorna, förutom att krama familjen förstås.., kommer att bli praktikpassen som ska genomföras till nästa månads weekendkurs. Sex stycken ska de vara. Och varje person ska ha två omgångar.

Jihuuu.. vad roligt.

Nu ska jag ägna någon stund åt att skriva ner hur en behandling ska vara upplagd. Jag gillar struktur. Gillar att ha uppskrivet. Gärna med färgpennor och pilar och cirklar och bubblor. Så att jag får helhet och översikt. Sen kan jag fila på detaljerna. Men översikten är viktigast. Så nu är det block och tuschpennor i härliga färger på köksbordet.

Jag ska lägga upp en behandling, eller rättare sagt ett praktikpass. För jag kommer inte att behandla. Jag kommer att praktisera. Det känns lite bra att kunna säga det så du förstår varför jag tar fram mina färgglada anteckningar när du lägger dig på madrassen för att få ta del av min praktik.

Allt gott folk!

Ett svar till “Jag kommer aldrig att bli för gammal”

  1. Du får gärna praktisera på mej kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: