Spännande utmaning

Sitter och arbetar med hemsida och reklamblad och känner mig väldigt glad. Skapande och kreativitet och fantasi blandas med fågelsång och glädje. Det är vår i luften och framtiden känns spännande.

Någon sade härom dagen att hon tyckte det var så tråkigt att hon börjat yoga så sent i livet. Hon är nog närmare 30 tror jag. Jag log  i smyg. Jag var 45 när jag började yoga. Men sen var jag hängiven. Sakta men säkert implementerar jag mer och mer yoga i mitt liv. Just nu äter jag bara mungbönsgryta, ris, frukt och massor av grönsaker. Det ska jag göra i 40 dagar. Jag har gott sällskap av min dotter som också vill prova på hur man yogiskt rensar sin kropp. Vi började i lördags och ännu är det bara gott! Men vi får se vad som händer. Jag har gjort denna resa förr med det var länge sedan nu. Minns att det psykiska var kämpigast. Jag var rejält trött på mungbönor ett tag och då är det en utmaning att inte bryta innan de 40 dagarna gått.

Fortsättning följer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: