Perina – nu händer det mycket…

Det känns helt rätt att flytta från Resarö till Vaxholm.

Crameus Hälsa och teamet där har som intention att skapa en bra mix av olika behandlingar/terapier för att tillhandahålla det bästa inom traditionell och alternativ vård. Att de dessutom är väldigt trevliga gör ju inte saken sämre!

Nu är min yogiska verksamhet mer allvarlig, eller rättare sagt, mer på allvar. Ny lokal,  ny samarbetspartner, ny Facebook-sida (Perina), ny struktur och framför allt hur mycket glädje som helst. Åren har gått och det har varit spännande och givande men i och med den här flytten så startar verksamheten upp på en annan nivå. Det blir på riktigt med marknadsföring, ekonomi, planering, struktur och ännu mer yoga. Inte bara som en sällsynt trevlig bisyssla.

Kom gärna till Vaxholm och gör mig sällskap!

perina9

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: