Dessa ord vill jag ge dig!

2013-04-02

Idag fyller mig högt värderade bror femtio år. Snart är han lika gammal som jag…

Vi pratar inte så ofta, min bror och jag, med varandra. Livet, familjer, avstånd och allt annat är där och finns. Men om jag får tala om vad jag tycker så är det inte så himla nödvändigt att prata jämt och samt. Jag är våldsamt stolt och förtjust i min bror ändå. Eftersom vi inte pratar så ofta så bråkar vi heller aldrig. Kan faktiskt inte minnas att jag någon gång bråkat med min bror. Jag kände mig som en tiger när det av någon orsak inte var bra för min bror när vi var små. Vet att den känslan finns kvar om någon är elak mot min bror idag. Varför någon nu skulle vara det. Han är ju helt enkelt inte den typen man är arg och retar sig på.

Detta har jag dock inte stämt av med hans underbara fru….

Jag vet i mitt hjärta att om jag skulle behöva hjälp så skulle han finnas där. Jag skulle kunna avstå väldigt mycket om det hjälpte min bror om han hade det svårt. Jag älskar helt enkelt min bror för att han är den han är och för att han alltid är så snäll mot mig.

Så grattis, du fina människa, på din femtioårsdag.

Här får du mina tankar och ord på pränt. Ord som jag är dålig på att säga men som finns lika fullt.  Tack för att du är den du är, den som du är. Ta hand om dig ty du är mig väldigt värdefull.

Kram

Syrran!

rosor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: