Det finns ingen orsak att hålla fast vid saker som inte gäller

Mitt beslut att lägga bloggen länkad till min hemsida http://www.perina.se känns inte bra just nu. Det blev för pretentiöst. Jag kunde inte låta hjärnan flyta ut i fingrarna och ut på tangenterna längre. Det fanns plötsligt ett mått av seriositet inblandat. Och jag är ju inte speciellt seriös. Jag är ju bara jag…

Jag vill kunna skriva om det som händer, som berör och som finns runt omkring. Inte bara om det som rör yoga. Även om jag tycker att allt grottar ner i yoga så tycker inte alla andra det. Jag vill inte att det jag skriver ska värderas i ett perspektiv som jag inte kan bemöta. Just nu är bloggen inte rätt forum för detta. Kanske blir den det igen framöver men då får det bli ett beslut då.  Beslut är till för att tas och inte för att klänga sig kvar vid…                     Så nu klipper jag detta band.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: