Nej, sommaren är inte slut!

När det närmade sig augusti när jag var liten var sommaren snart slut. Men nuförtiden går ju folk på semester först nu… Är det inte konstig hur tiderna förändras? 🙂

Har gått båtvakt i natt. Dimman låg så att jag inte såg båtarna när jag gick på bryggorna. Det var spännande och lite magiskt. Som när jag var liten och läste sagoböcker. Som i en saga. Som i en John Baurer-saga. Apropå höst och terminsstart. John Baurergymnasiet har visst gått i konkurs. När jag var liten kunde inte skolor gå i konkurs. Är det bättre nu än förr?

När jag var liten var sommaren hur lång som helst. Nu är det snart höst. Men när jag var liten längtade jag sällan till efter sommarlovet.. Nu längtar jag till svalare väder och rutiner. Och kursen jag ska gå på i augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: