Nu har jag börjat importera från Tyskland

Min första beställning har gått iväg. Har gjort en internetbetalning i europengar och inte var det så svårt det inte. Nu ska paketet bara skickas från Tyskland och hit till min lilla gata. Spännande så det förslår. Ja, jag är oerhört lättroad. Skratta inte. För vissa kanske det här med import av varor är busenkelt.  Men så blir ni inte heller lika glada som jag när det fungerar…. Så är det nämligen när man är lättroad. Man blir glad för så lite. Det var till och med enkelt att läsa igenom och förstå en hemsida som skrivits på tyska. Ett språk som är fullständigt obegripligt för en sån som jag.  Sonen introducerade Google Chrome och vips så var även språkbarriären borta. Vad i  herrans namn gjorde vi innan allt detta med internet???  Nu är nästa arbete under lupp. Jag håller på att fixa ihop en etikett som ska kristras på flaskorna som jag ska sälja. Med mitt företagsnamn på. Snyggt vill jag ju att det ska vara så tid tar det. Men det  är verkligen sant det där med att det är resan som är kul så den får bli färdig när den blir färdig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: