Ayurvedisk yogamassage på Swedbank

Nu har veckan gått.  5 kunder har varit här. I ett konferensrum har jag haft kunder som fått  ayurvedisk yogamassage på värmefilt och vackert manglat vitt lakan. Jag har masserat med mognad sesamolja och stretchat deras lekamen upp och ner och till höger och till vänster. Fötter, händer, ben, armar, rygg, mage, ansikte, bröst. Allt är både masserat och tänjt, böjt och utdraget. Alla har varit mycket nöjda och det har jag med. Det är väldigt roligt att utföra den här typen av behandlingar. Banken marknadsför mig och står till tjänst med gratis lokaler. Kan det bli bättre?

På halvtid tjänstgör jag som varandes försäkringsmänniska. Två världar. Yoga och massage och finansbranschen. Yin och yang. Höger och vänster. Kvinnligt och manligt. Huja…..

Det är tur att det är balans. Annars hade jag blivit hur flummig som helst. Bara gått omkring och andats och mått hur bra som helst. Hur skulle det se ut.? Nu blandar jag vilt med lite olycksfallsförsäkringar, några sjukvårdsförsäkringar, ett par livförsäkringar och hyfsat många tjänstepensioinsförsäkringar. Och runt omkring alltihopa svävar oljemassage, andning, stretching och avslappning.

Hemma på praktiken samlas mina yogisar på kurs.  Så kommer andra för yogisk terapi i enrum. Min egen yoga sköter om mig och min kropp så jag mår som jag förtjänar (hur bra som  helst). Skavankerna finns men jag fäster faktiskt inte så mycket notis därom. Det går ju inte att friskriva sig från livet, liksom.

Nu är det en skön, härlig mångfärgad sallad som väntar. Med mungbönor och kanske quinoa. Grönt te nybeställt men inte levererat ännu. Det får duga med svart. Och så toppa med en smoothie av bär, havremjölk, banan och lite Agavesirap. Mixad i en Magic Bullet.  I kväll ska jag titta på Skavlan och mysäta egengjord kokosglass. (bara nyttigheter och barnsligt gott)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: