Med facit i handen

så blir nog det här året ett väldigt bra år. Men det blir nog ett av de mest händelserika år jag haft i mitt liv.  Om man bortser från småbarnsstadiet. Jag menar mina barns barndom alltså. Det har varit ett omvälvande år och en tid för mycket förändring. Både i stort och smått. Många ändrade värderingar, mycken eftertanke, insikter om livets ändligheter och vår skörhet som människor. Omtag vad gäller liv och hur det ska se ut. Hur jag vill ha det och hur jag inte vill ha det.

Det vill säga många väsentligheter har bollats detta år.

Kanske inte så stora väsentligheter som dagens skop i tidningarna kanske men stora för mig. Inser att det inte finns mycket som kan jämföras med dagens huvudnyhet. Anders Borg har klippt av sig sin hästsvans.

En  världsnyhet som kommenteras i pressen jordklotet över.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: