Jag älskar mina kunder

och den behandlingsmetod jag lärt mig. Eller vad man nu ska kalla den. Det låter så kallt och tråkig och trist att kalla det ”metod”. Det är en härlig känsla och mycket yogiskt att få ge en helkroppsupplevelse med massage, tänj och böj,  och olja. Alla jag träffat vill ha mer och mer. De rekommenderar sina vänner, kommer tillbaka och en del vill till och med börja yoga hos mig efteråt. Eller så är det tvärt om. De börjar yoga sen kommer de till den ayurvediska yogamassagen. Den passar både de som yogat ett helt liv och de som aldrig yogat. Stela, böjliga, rörliga, de som har ont och de som tränar professionellt. Det går att anpassa till alla typer av personer. Salig är jag efter att jag gått min fördjupningskurs i helgen. Jag vill gå meeeer kurser men nu får det vara bra på ett tag. Har inte gjort något annat är gått kurser i flera, flera år nu. (har jobbat en del också…) Men roligt är det.

Älskar också mitt behandligsrum. Lugnt, fint, harmoniskt och inbjudande.

Varmt välkommen!
kliniken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: