Låt mig aldrig glömma hur det var…

innan jag började yoga.

Det är där jag är idag. Ingen vet var jag är om tio år. Men idag är jag så tacksam för att jag är där jag är idag. När mina cirklar rubbas och jag faller ur balans är det nästan alltid i samband med att jag inte haft tid och möjlighet att göra min yoga.  Så gör jag den igen. Länge och grundligt. Både pass, avslappning och sen meditation. Just nu åter till Sodharsan Kirtan Kriya.  Och så infinner sig friden. Och känslan av att jag glädjs åt att veta vad jag behöver för att behålla balansen. Det behöver få ta tid. Det behöver få ta tid att yoga, laga mat, vila. Sova.  Om jag bara ger mig den tiden klarar jag det mesta.

Jag har slutat underskatta behovet av rutin i livet. Äta, yoga, sova och umgås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: