Att välja arbetsgivare är inte så viktigt

nackrosen-till-loggan_1.jpg

Eller i alla fall  inte lika viktigt som att välja rätt chef. Och hoppas på att hen finns kvar på sin stol ett tag. Att hen inte slutar eller ännu värre, blir sjuk. Eller att företaget i fråga inte omorganiserar alltför mycket (vilket företaget har en tendens att göra. Men det blir väl bra när det blir färdigt. Om det nu blir det någon gång.)

Min chef har infört frisvårdstimma på företaget. Och sen kommer det för min del, ännu roligare. Vi har just, min chef och jag, tillsammans med friskvårdsavdelningen, bokat upp att jag ska hålla yogaklasser för personalen i vårt företag en gång i veckan. Vilket betyder att jag, på betald arbetstid, ska göra något som jag verkligen älskar. Ja, jag gillar att prata försäkringar också. Men det finns nyansskillnarer om jag nu får uttrycka mig så. Att hålla yogaklasser är oerhört roligt och om jag kan bidra i riktning mot  mer yogeri så är jag väldigt glad. Så varje tisdag efter julhelgerna med början vecka 3 kör vi igång. Jag har haft två provapåpass nu under hösten. Och återkopplingen från den personal så provat på har legat på betyg 9.5 av 10. Kan yogan få ett bättre betyg?

Ett provapåpass var Kundaliniyoga och ett Medicinsk yoga. Det landar i att vi kör den Medicinska varianten. Med fokus på stresshantering.

Yes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: