Jag jämkade min F-skatt, trodde jag.

För att jag inte ville betala så mycket i skatt i år. Som jag gjorde förra året. Och fick beslutet i min  hand nu. Fem gånger så mycket fick jag betala, som jag begärt att få bidra med. Fattar ingenting. Det visade sig att min fastighetsskatt och alla andra  skatter skulle beräknas samtidigt. Så varför i  hela friden lät jag det inte bara vara som det var.

-”Tyst min mun får du socker…..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: