Det är på tiden man står för sitt gamla utseende!

Susann Gunnarsson ÅströmHär är jag. Det är mina tankar som vandrat runt på den här bloggen sedan den startade för flera år sedan. Inget seriöst skrivet någonsin. Bara funderingar, svammel och annat löst sammansatt. Just nu pågår det förändringar i  livet. Vilket jag kan konstatera att det gjort sedan 1960 då jag föddes. Ständigt dessa förändringar. Aldrig får man sitta stilla och vila. Aldrig får man peta sig i naveln särskilt länge. Men lite kul är det också.  På mitt jobb, till exempel, där jag finns ibland, där möttes vi av ett stormöte när vi kom en morgon alldeles nyss. I hörsalen var det. Fint som snus. Men ack vilket besked. Vår Verkställande Direktör, vd, hade fått sparken. Med omedelbar verkan. Och eftersom vi är en ofantligt stor organisation, eller ett himla stort företag, så är förändringens vindar i antågande. Stora omorganiseringar väntar. Och vi som just hämtat oss från den senaste då 25 % av företaget fick lämna med omedelbar verkan. Ja, ja. Jag tror att det är åldern som tar ut sin rätt. Jag har inte ens vett att bli orolig längre. Det var vad det var, det är vad det är och det blir förmodligen nåt av det här också. Det är min starka tro i alla fall.

Inget att bry sin lilla hjärna om alltså. Det blir nog bra det här också. Och snart är det vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: