Jippie! Mitt första egna marknadsföringsmaterial har kommit

BildFotot har jag tagit själv. Och härliga minnen där finns. Bilden är tagen i en insjö på Lidingö en fantastisk dag i en gammal eka ute på vattnet. Den fick symbolisera min egen Lotusblomma och mitt lilla företag Perina. Nu har korten och visitkorten  kommit. Och jag är sååå glad. Det blir lite på riktigt och inte bara digitalt längre. Och samma dag fick jag en beställning på två behandlingar via presentkort. Som om det regnar manna från himlen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: