Mitt hjärta är varmt och starkt för dig

rose_311_532_0_1111

Det  finns där inuti mig och klappar för min skull varje dag. I ur och skur. Jag mediterar, håller mina händer över bröstet och tänker hur fantastiskt det slår där inne. Minut för minut, timme efter timme, år efter år. Alldeles oavsett  hur mina ibland förvirrade tankar går, slår mitt hjärta för mig slag efter slag. Ständigt närvarande, ständigt beredd för nästa sammandragning. Jag ger allt jag har till dig. Jag bidrar efter min förmåga så ofta jag kan. Jag gläds när jag kan få tillfälle att vara snäll och dela med mig av det jag har. Jag vill väl och är stolt och glad över att prestigelöst kunna visa vem jag är. Väl medveten om att mitt hjärta stöttar mig varje stund.

I morgon är det Alla Hjärtans Dag!

Jag ska köpa en röd ros och ställa vid min säng. Och tacka det vackra fina hjärta som finns inuti mitt bröst. Och så ska jag tänka på alla människor i min omgivning som jag älskar så väldigt mycket. Och så ska jag tacka för att de finns i mitt liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: