Jag älskar min mobiltelefon

bildDet är stört omöjligt att hitta vare sig ut eller in ur ett bilgarage utan den. För att inte tala om hur himla omöjligt det är att hitta själva bilen. I och för sig har jag en väldigt liten bil men det här problemet har funnits i mitt liv länge. Även när jag körde runt med kombi och hästsläp.  I stan får man till och med vara glad att man hittar rätt bilgarage.  I det här fallet finns det till råga på flera ingångar. Från olika gator. Och då ska man veta vilken stadsdel man är i, just nu. Jag skulle vilja ha en manick att sätta på bilen så att man kan sätta på mobilen och bli lotsad till rätt ställe. Dvs det ställe man ställt bilen på. Kan inte Apple hitta en app som sammanlänkar bil med mobil?

Ett svar till “Jag älskar min mobiltelefon”

  1. Birgitta Åström skriver:

    Vilken fin grej de skulle va Även va jag ställer käppen skull va helt ok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: