Det kunde ha varit värre!

trasigt_hus_400x300Har just haft snickaren hemma. Först lagade han husets fönster, det som satt på taket. Sen lagade han taket. På stora huset. Sen skulle vi göra en trappa på lilla huset. För det var inte så mycket mer att göra på det huset. För det taket hade en snickerifirma lagt om för ett par år sedan. Men när vi gick där i solen och spankulerade och inspekterade och funderade på hur trappan skulle se ut konstaterade min snickare att det läckte in under det nylagda taket på lilla huset. Vilket jag såg också. Med all önskvärd tydlighet…Det taket lades av hantverkare som tyvärr inte går att få tag i idag. Den hantverkaren jag har framför mig nu håller till på den lokala orten, har egen hemsida och pratar så att jag förstår vad han säger.  Jag har absolut ingenting emot dem som jag inte förstår. Men tyvärr så finns det en del som inte är ärliga och som har en tendens att inte finnas kvar i landet när man behöver utnyttja garantin, som man trodde fanns. Hur som, läropengar är pengar det också. Så nu inväntas offert på nytt tak på lilla huset. Jag är tacksam och väldigt glad över att inte huset ser ut som på bilden.  Det kunde ha varit värre. Värdsliga saker har en tendens att vara av löslig sort…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: