Blommans väg till evigheten

bbbbild

Du som följt min buketts väg i bilen till påskens yogaretreat fram och tillbaka, hem in i huset, upp på köksbordet. Du vet vilka äventyr denna bukett varit med om. Nu finns det inte så mycket kvar längre.  Men det som finns är vackert och fint fortfarande.  Jag har plockat ut de blommor och de kvistar som fortfarande är fina och satt dem på min  hylla i vardagsrummet. Strax intill min egengjorda drömfångare. Det som är kvar kommer att stå lång tid framöver. De är torkade och vackra och står i den fina vasen mot den vita väggen.

Buketten är en gåva från min far och mor och jag är otroligt tacksam över att ha så snälla och fina föräldrar som jag har.

Tack för att ni finns och tack för att ni ständigt och jämt och alltid står bakom mig i ur och skur.
Vad som jag än hittar på och vad som än ramlar i knät på mig.

Oavsett om jag är glad, ledsen, pank eller bara allmänt tjurig….

Må jag alltid orka vara lika dan mot mina egna barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: