Dräller runt i min nya (lite begagnade) hybrid

BildOch vet inte om jag stängt av motorn när jag ska gå ut ur bilen.Den är tyst. Tyst och stilla och lugn. Inget rossel eller skrammel. Och så är det bara en knapp att trycka på. Jag tillhör Mac-familjen. En gång PC-familjen sen konverterade jag. Och aldrig mer PC om jag slipper. På mitt jobb har de fortfarande dessa enkla tingestar. Men privat har jag guldprodukten. Det har jag råd med. Because I am worth it. Nu har jag utökat min familj till Toyota. Av samma orsak. Det har jag råd med. Varför inte unna sig det bästa! När man nu kan. Usch vad drygt det lät. Men oj så jag kan försaka annat för att få just detta. Och inte bara Toyota – utan Toyota Hybrid. För miljöns skull.
Det känns bra!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: